Cautare

4453 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (2.75 secunde)
Din cauza ca nu exista cumparatori, Finantele nu au cum sa vanda la licitatii bunurile a sute de agenti economici care nu si-au achitat impozitele catre stat.
Pretul variantei Ford B-Max "Ambiente" porneste de la 13.400 de euro pe piata din Romania. Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial"
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an.
T-Mobile a renuntat in SUA la subventia pentru abonament. "Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. ... David Pogue, jurnalist la "The New York Times" titreaza "Marea pacaleala a subventiilor pentru telefoanele mobile s-a incheiat".
15% reducere fata de pretul obisnuit ofera, in medie, dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Naponal - tIMOn.
Rusia si Ucraina au ajuns ieri la un acord referitor la pretul gazelor naturale livrate de gigantul energetic rus Gazprom pentru tara vecina in 2007, precum si asupra pretului de tranzit pe care-l va percepe Ucraina pentru ceilalti clienti ai Rusiei, respectiv statele membre UE.
Reprezentantii Clinicii Marie Stopes din Londra au anuntat, joi, ca renunta sa ii mai faca avort fetitei de 11 ani din judetul Neamt, insa unitatea medicala s-a angajat sa o trimita la alta clinica din Marea Britanie si sa ii plateasca toate cheltuielile."Nu ii vom mai face avort fetitei, dar vom aranja pentru ea sa fie transferata la alta clinica din Marea Britanie pentru a i se face avortul", a declarat unul din reprezentantii Biroului de presa al centrului din Londra.
Numarul cererilor de rebransare la sistemul de termoficare inregistrate in perioada iunie - septembrie a fost dublu fata de numarul solicitarilor de blindare a caloriferelor.
Solistii de la "Iris", "Holograf" si "Compact" , doborati de boala! ... Din pacate, celebritatea a avut pretul ei si toti solistii celor trei formatii au fost loviti de boala.
fara deschiderea inimii si intreruperea circulatiei sangelui TAVI (Transcatheter Aortic Valve Implantation) este o metoda noua de inlocuire a valvelor cardiace, indicata in special pacientilor care au contraindicatie pentru chirurgia conventionala sau care prezinta particularitati ce maresc riscul chirurgical.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Dupa un examen sumar, doctorii din PNL au pus diagnosticul : ... Nimeni nu recurge insa la o asemenea operatie, fara a avea si o a doua opinie medicala.
FARCAS) In precedentele doua articole, ne-am referit la filme cu extraterestri si autopsii. E pacat sa nu amintim, alaturi de ele, si de un faimos caz rusesc.
Bolnavii nu mai trebuie sa faca anchete prin saloane, sa afle din folclor mercurialul pentru o apendicita sau alta taietura, care mai sunt preturile. Se duc la cabinet si citesc de pe usa. Apendicita, atat, hernia, un pic mai mult, taietura cutare, atat.
Iesirea lui Corneliu Vadim Tudor din prim-planul activitatii politice de partid, prin retragerea sa temporara intr-o functie onorifica, este vazuta cu ochi buni de catre alegatori. Electoratul UDMR este cel mai categoric, considerand ca parasirea presedintiei PRM de catre Vadim Tudor este un lucru bun - 82 la suta.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. Tensiunile din ultima vreme din cadrul Organizatiei PNL Mures au un prim deznodamant.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: brose din agate, jaspuri, coral, ochi de tigru - 15 RON, pandante-martisor din cuart roz, fluorina. ... La mare cautare au fost si:
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Cristina si Andreea sunt o prezenta constanta a targurilor organizate in curtea MTR. Acestea au venit recent cu:
O zi care nu anunta nimic s-a sfarsit in cel mai urat mod cu putinta. Cantareata a ajuns la doctor si s-a ales cu un pansament urias la ochiul stang, dupa un accident de-a dreptul stupid, scrie Cancan.ro.
google-analytics.com